View Sidebar

Dyslexiás Gyermekekért Egyesület

Életjel

Életjel

September 15, 2020 5:47 pm

Kedves kollégák, barátaink, tisztelt szülők – és mindenki, aki barátsággal gondol ránk!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a járványhelyzet miatt az őszre tervezett programjainkat sajnos el kell halasztanunk a következő félévre.

Pedig nagyon készültünk, de minden kedves előadónk olyan témát választott, ahol a személyes kap­csolatnak nagy szerepe van.

  • Szeptemberben szerettük volna pótolni Szabó Éva előadását, amelyben bemutatná, hogyan folyik a tanórai munka a Gyermekek Házában.
  • Októberi programunkban két előadást is terveztünk. Mészáros Hajnalka tanitónő mutatta volna be „Írófüzeteit”, amelyeket a Meixner-féle Játékház olvasástanítási metodika mellett jól alkalmazhat minden pedagógus.
    Másik előadónk Móricz Márk tanító lett volna, aki a szülőkkel otthon játszható játékokkal színesítené a tanulást, fejlesztve a matematikai gondolkodást, a műveletvégzést.
  • Novemberben magunkat ünnepelnénk, hiszen idén lett 30 éves a Dyslexiás Gyermekekért Egyesület.

Mindezt nem tudjuk pótolni, de szívesen szervezünk rövid online szakmai konzultációkat ebben a félévben is minden hónap utolsó szerdáján, ha van erre igény. Kérjük, jelezzétek, ha felmerül olyan téma, amit így megtárgyalhatunk. A kérdéseket email-ben tudjátok elküldeni hozzánk (diszlex@gmail.com). Ezeket összegyűjtjük, és konferencia-beszélgetés keretében válaszolunk.

Reméljük, hogy a következő félévben már valóban
találkozhatunk, és addig nem felejtetek el bennünket.

Jó egészséget és sikeres munkát kíván a

Dyslexiás Gyermekekért Egyesület vezetősége 

 

Comments are closed